Viime kuukauden kuntoilut!

Piti aloittaa teksti että olipa taas hyvä ja ehjä kuukausi treenauksen suhteen, no eipä ollut vaan tuossa viime hetkillä menikin sitten kesken loikkatreenin pakara/alaselkä. Itseasiassa se vähän meni jo viime viikolla mutta luulin että olin vain nukkunut huonosti.

Poluilla tuli viihdyttyä!
Nyt tuli sitten pieni pakollinen tauko, toivotaan että josko jo viikonloppuna jos nyt ei juokseen pääse niin pääsisi ainakin pyöräilemään uudella maantiepyörällä.  Vähän heikolta kyllä nyt näyttää koska ei pääse edes tuolilta ylös ilman tukea ja tuskaa :)

Maantiepyöräily tuli uutena mukaan


Muuten kuukauteen mahtui taas kaikkea. Paljon treeniä, juoksussa enempi kevyemmillä tehoilla ja olisi tarkoitus siinä taas vähän koventaa kunhan kuntoon pääsen. Muuten juoksun kohokohta viime kuulta oli ehdottomasti Bodom Trail, siitä lisää täältä!

Pyöräiltyä tuli enemmän tässä kuussa mitä aiemmin ja määrä tulee varmaankin nousemaan eikä vähiten uuden pyörän takia. Tunturi lähti siis vaihtoon ja tilalle tuli maantiepyörä, Fat Bike on ja pysyy siinä rinnalla.

Lisää kuvateksti


Salilla oli uutta ohjelmaa ja se jatkuu kunhan kykenee sinne menemään.

Muutoin noiden lisäksi on ollut käytössä siis tuo Freestyle Libre jonka sain huhtikuun lopulla ja täytyy todeta että mahtava kapistus varsinkin kuntoilussa. Paljon helpompi seurata sen avulla kesken kisan / treenien missä menee verensokerit. Näin on jäänyt ne ylimääräiset geelit joita ottanut aiemmin varuiksi pois ja muutoinkin oppinut lukemaan että miten ne käyttäytyvät, kertakaikkisien hieno laite.Tässä vähän numeroita viime kuulta!

Juoksu: 56,6 km
Polkujuoksu: 73,8km
Maastopyöräily (Fatbike): 40,5km
Maantiepyöräily: 61km
Pyöräily (Tunturilla): 100 km
Kuntosali: 9h 30min
Venyttely/rullailu: 12hNäin viime kuukausi, nyt vaan pakara kuntoon ja kohti kesää, Suvi-iltaa, Paavoa ja Nuts Pallasta !

Kommentit

Suositut