Monenlaista juoksua mahtui viikkoon !

Viikko taas paketissa ja paljon mahtui treeniä ja varsinkin juoksua taas tähänkin viikkoon .

Juoksu, polkujuoksu ja cooperin testi, siinäpä ne viikon juoksut.

Ultrajuoksulle sattui keli kohdilleen !

Alkuviikosta paineltiin treeneissä kahvakuulien kanssa, alkuun portaita ylös ja alas kuulia mukana kannellen ja myöhemmin juostiin lyhyempiä matkoja , ja edelleen kuulia kannellen. Tyypillinen Vauhtisammakon Juoksukoulun treeni siis :)

Keskiviikkona oli vuorossa viikon pitkis ja ultrajuoksu. Näitä on kyllä kovasti kaivannut ja kiva olla taas mukana näissä. Mikäs sen mukavampaa kuin viettää päivä juosten ja samanhenkisten kanssa juosten. Bonuksena päälle tulee tietenkin tietyn kulminaatiopisteen jälkeen parantuvat jutut sekä syöminen tietenkin. Tällä erää itselleni riitti neljä tuntia kun osa jatkoi vielä tunnin päälle, itsellä tuli aikataulut vastaan sekä päätin myöskin että tuo saa riittää kun jalka tuntui hyvältä, ei siis turhia riskejä tässä vaiheessa.

Meri oli vallannut pitkokset ja jouduttiin tekemään uukkari 
Cooperin testikin oli kun syyskausi päättyi. Itsellä ei ollut tarkoitus mennä ollenkaan vaan piti viettää iltaa pleikkarin parissa mut lupauduin sittenkin jänikseksi mukaan. Kivaahan se oli taas, ainut vaan oli tuo hallin kova alusta mikä pisti tuon ongelmajalan taas juntturaan ekassa 2800m jänistelyssä, toinen jälkimmäinen 2600m menikin jalan suhteen paremmin. Pitänee varmaan jossain vaiheessa taas kokeilla itsekin mitä menee, kunhan saan kropan vaan siihen kuntoon että kestää varmuudella kovan vedon.

Laiska jänistelijä 

Polkujuoksua oli vuorossa heti lauantaina ja hieman jännitti mitä jalka sanoo, no ei sanonut mitään sillä illan rullailut oli toimineet ja niin sitä kirmattiin taas, tai välillä melkein uitiinkin :)
Treeni muuttui lennosta ja pitää kiittää että muuttui koska mentiin mäkivetoja, varsinkin tuo alamäki-tekniikan harjoittelu olikin ollut toiveissani. Kiitos siis Vauhtisammakolle tuosta että luki ajatukseni :)

Alamäkiä treenaamassa

Salilla tuli kolmisen kertaa käytyä ja siellä ollaan palattu taas moninivelliikkeisiin ja voimaan sekä yksi treeni oli pelkkää liikkuvuutta.

Joogaa ja muuta kehonhuoltoa on kanssa mahtunut viikkoon sellaiset nelisen tuntia.

Juoksua kertyi kaikkinees reilut 50km, sopiva määrä itselleni.

Nyt olisi ajatuksena hieman lepäillä ja käydä salilla enemmän sekä huoltaa kehoa. Muutaman kerran kyllä varmaan tulee poluilla käytyä tässä lähiviikkoina mutta siihen se taitaa jäädä.

Olisiko muuten mielessäsi jotain aihetta josta haluisit että kirjoittaisin ?Kommentit

Suositut