Mihin tarvitsen sykemittaria!

Olen tottunut pitämään sykemittaria treenatessa. Alkuun pidin sitä vain juostessa mutta nykyään se on mukana myös pyöräillessä, salilla ja jopa joogassakin.

Suunto Spartan Wrist HR Baro
Aloinkin hieman pohtimaan miksi pidän sykemittaria, tai paremmin sanottuna urheilukelloa ranteessa ja mitä siitä on hyötyä.

Juostessa tykkään seurata kellostani vauhteja joita juoksen. Välillä pitää katsoa ettei mene liian kovaa ja toisinaan kun haluan puskea kovempaa saatan vilausta kelloa ja todeta että on varaa mennä vielä hieman kovemmin. Sykkeitä ei tule juoksun aikana hirveästi seurattua, varsinkaan jos on kovempi treeni menossa. Pk- Lenkeillä toki tarkkailen ettei lähde keulimaan.

Suunto Spartan Ultra
Kartat: Tämä on itselleni superhyvä ominaisuus jota hyödynnän poluilla sekä maastopyöräilyssä että polkujuoksussa. Onneksi en aloittanut noita harrastuksia vanhan kelloni aikaan :)

Tallennus ja seuranta. En ole mikään tarkka ihminen analysoimaan harjoituksiani mutta pidän kyllä kirjaa mitä olen tehnyt ja milloin. Movescount onkin hyvä tuohon tarkoitukseen sillä sieltä näen kaiken tarvittavan tiedon treeneistä. Itse seuraan lähinnä mitä on tullut tehtyä ja kuinka paljon, en sen takia että tulisi tehtyä enemmän vaan ettei tule treenattua liikaa. Tallennan tuonne myös kaiken kehonhuollon niin ei tarvitse itselleni valehdella että onko sitä tullut tehtyä.

Suunto Spartan Wrist HR

Ulkonäkö ja käyttömukavuus. Henkilökohtaisesti tykkään Suunnon Spartan mallistosta ja itselläni onkin kello ranteessa sekä treeneissä että asiakastapaamisissakin. Nyt uusimpana itselläni on tuo Spartan Baro joka lukee sykkeet ranteesta, pitää todeta että on aika vapauttava tunne kun ei vyö kiristä rinnan alla.

Muuten Suunnon kelloista mielipiteitä voi lukea täältä:

Suunto Spartan Wrist HR Baro

Suunto Spartan Ultra

Suunto Spartan Wrist HR

Ja Suunto Spartan -malliston kellojen käyttövinkkejä täältä:

Suunto Spartan ABC

Suunto Spartan vinkkejä

Minun ja muidenkin menoa voi seurata Vauhtisammakon Movescount -ryhmässä!Kommentit

Suositut