Viikon treenit ja kuinka mahtaa Vaarojen Maratonin käydä ?

Tälle viikolle ei treenien osalta oikein mahtunut muuta kuin juoksua ja kehonhuoltoa, sekä yksi lenkki Fat Bikella.

Tuon Fätti lenkin olisi voinut vähän paremmin päättää miten se nyt päättyi.

Hupsista !
Käytiin heittämässä tuota peruslenkkiä vakio paikassa ja tuttuakin tutumpi jyrkänne alas ja kas kas jotain tapahtui en tiedä mitä mut ympäri mentiin. Tai siis oltaisiin menty jos ei olisi jäänyt ensin jalka reidestä jumiin ja sen jälkeen säärestä. Syyksi olen jo analysoinut liian vähäisen tilannenopeuden :)
Mutta siis tietenkin näin kävi nyt kun piti vetää vielä yksi kova juoksuviikko ennen Vaaroja ja olihan tuo ensimmäinen kunnon pannutus minulta pyörän kanssa.Nyt on vähän pelonsekainen fiilis että miten käy tuon vuoden päätähtäimen kanssa. Se ei haittaa vaikkei tässä nyt treenaamaan pääsisi hetkeen mutta kunhan on viivalla kolmen viikon päästä.

Ei jalasta nyt taida kuitenkaan ainakaan luita olevan rikki koska pystyn jo hyvin painoa varaamaan sen päälle ja reisi tuntui vain saavan pienen puujalan-tyyppisen vamman.
Tuo sääri tulee olemaan pitkään kipeä sen tietää jo nyt mutta tuskin siinäkään mitään pahempaa on. Nyt on toki sininen ja aika kuhmurainen mutta kunhan haava kunnolla umpeutuisi niin se jo helpottaisi ja pääsisi testaamaan miten kestää. No josko ensi viikon loppupuolella vaikka pääsisi kokeilemaan, siihen saakka lepoa ja uutta änäriä :)


Muuten viikko olikin varsin hyvä.

Maanantaina tuli käytyä radalla taas juoksemassa vetoja Vauhtisammakon treeneissä vajaan 8 kilometrin verran. Keskiviikkona matkaa hieman enemmän ja oma lenkki tuossa lähipoluilla.
Torstaina olikin mielessä jo hakea pizzaa mutta sitten tulikin soitto Vauhtisammakon Mikolta ja suunnaksi tulikin taas Paavo Nurmi Stadion ja cooperiin jänikseksi.
 Mikäs siinä, kivaa hommaahan tuo on ja tällä kertaa meni jänistelykin oikein eikä tullut vedettyä sataa metriä liikaa kuten keväällä :)
Lauantaina tulikin oltua jäniksenä Ruissalojuoksuissa puolimaratonilla ja sekin meni melkein putkeen, 1,50 oli tavoite aika ja meni 3 sekuntia yli kun lopussa jarruteltiin ja jeesaattiin tsemppaamalla erästä juoksijaa.
Sunnuntaina olikin pyörälenkkiä ja siitä olikin jo tuossa aiemmin :)


Juoksukilsoja kertyi tälle viikolle 43 km

Katsotaan mitä ensi viikolla pääsee tekemään ja milloin vai pääseekö lainkaan !
Kommentit

Suositut