Polkujuoksua kuhankuonolla

Tuli eilen käytyä Vauhtisammakon järjestämällä polkujuoksulla Kuhankuonolla.
Kuhankuono talvella

Mukava kyllä mennä noihin kun ei tarvitse itse miettiä reittejä ym. riittää että saa itsensä oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan.

Hyvä setti oli jälleen kerran ja hyvin organisoitu kiitokset siitä niille joille se kuuluu ja kiitokse myös muille ketkä oli mukana juoksemassa ja seuraa pitämässä.
Vaikka kelit on mitä on niin reitti oli pääsääntöisesti hyvässä kunnossa. Toki muutaman kerran tuli käytyä maassa lenkin aikana mutta taitaa kuulua lajiin ja eipä tainnut monikaan meistä eilen selvitä ilman yllättävää maakosketusta :)

jossain keskellä ei mitää 

Kilometrejä taisi kertyä eilen reilut 31 km ja aikaa meni noin 5 1/2 tuntia. Tuo on ajan suhteen itselleni ennätys ja aika hyvin siitä on jo palauduttu eikä eilenkään kropassa tuntunut tuo pahasti.
Pelätty lonkkakipukin loisti ja loistaa vieläkin  poissaolollaan. Pientä väsymystä toki on ilmassa mutta ei sen pahempaa. Taisi siis osua tankkaus kohdilleen.
Polkujuoksu ja tankkaustaukoPitää kyllä todeta että meni tuo päivä todella nopeasti mukavassa seurassa ,on se vaan niin paljon antoisampaa mennä hyvässä porukassa noita kuin yksin. Ei sitä edes oikein huomannut et kappas täs tää sit jo olikin, tulu jopa vähän yllätyksenä että loppuko tämä jo.
No osa jäikin vielä jatkamaan sinne tuon jälkeen, itse en jäänyt koska sauna ja änäri odottivat :)

Päivän tärkein anti itselleni oli kyllä tuo tankkauksen ja insuliinin opiskelu, siitä saatiin nyt hyvää tietoa ja ensi kerralla tehdään joitain asioita toisin.

Juoksua pitkospuilla


Minulla vaihtui hiljalleen tuo pitkäkestoinen insuliini ja tämä on tasaisempi kuin vanha. Vanhalla jouduin aina vähentämään jopa 75 % insuliinia ennen noita pitkäkestoisia treenejä. Samaa kaavaa noudatin tällä uudella, toki vähensin vain noin 25% ja tämä oli liikaa. Eli verensokerit lähtivät pahasti nousemaan ja tämä tarkoitti sitä että joko ei oteta energiaa tai sitten aletaan pelaamaan pikainsuliinilla, ja näin pitkällä lenkillä tietenkin valitaan jälkimmäinen ja sainkin ne asettumaan hyvään tasoon mutta jatkossa voi siis huoleti ottaa normaali määrän ja tankata normaalisti ilman että täytyy vetää övereitä geeleistä ja patukoista ..

Tuosta tulikin mieleen että matkalla kun pidimme taukoa laavulla niin siinä oli paikalla eräs ryhmä grillailemassa. Siinä oli tarjolla kaurista , linnun sisäelimiä ja muita pahoja ruokia. Onneksi pysyin kovana ja pidin omat evääni vaikka kovin yrittivät vaihtaa niihin niitä. Mutta eipä sitä noista niin helpolla luovutua, makuina kun kuitenkin oli mustikkaa, karamellia, omenaa, minttu ja muita herkkuja :)

pakollinen kuva lenkiltä :)


Hauskaa siis oli ja antoi hyvää oppia kesän tavoitteisiin ja uskoa siihen että kroppa alkanee olla hiljalleen taas kunnossa.

Mukavaa sunnuntaita kaikille :)

Kommentit

Suositut