Mites helmikuun treenit meni ?

Kuten tuossa tammikuun lopulla kirjoittelin on tarkoitus alkaa nostattamaan juoksukilometrejä ja ylläpitää hyvin alkanut kehonhuolto.
Tässä on tullut onnistuttua hyvin. Kehonhuoltoa on tullut tehtyä lähes päivittäin ainakin jonkin verran.

Harmittavan tyhjää näyttää loppukuukausi

Juoksukilometrit jäivät aiotusta koska iski flunssa päällensä eikä meinaa irroittaa otetta millään, reilu viikko oltu jo toipilaana eikä loppua vielä näy.
Mutta onneksi juoksu alkoi jo taas kulkemaan ja juoksutreenit joita tuli tehtyä olivat laadukkaita, kuten tämän vuoden teemana onkin itsellä , eli laatua ennemmin kuin määrää.

Pyöräily jäi myöskin aiottua vähemmäksi johtua yllämainitusta sekä muutaman viikon pääkallokeleistä jolloin ei ollut asiaa lähteä poluille luistelemaan.

Tuli jo otettua hieman tehojakin irti 

Positiivista kuukauden treeneissä on ollut ehdottomasti tuo että juoksukunto on alkanut tulla esille sekä vauhtisammakon järjestämä Treeniveijot-  kurssi jossa olen mukana. Lyhyesti tuosta :

Näillä sanoilla minulle myytiin idea lähteä mukaan tuohon ja tämä kiteyttää tämän ryhmän aika osuvasti

Treeniveijot on ohjattu toiminnallisen harjoittelun ryhmä aikuisille miehille, eli 30 vuodesta eteenpäin. Nuoremmat voivat pyytää ryhmäänpääsyä erityisluvalla.
Treeniveijot on ryhmä, johon voit tulla sellaisena kuin olet. Ei naurettavaa tekstiilikilpailua. Ei ärsyttävää purkkapoppia. Taustamusiikki on taatusti rokkia tai heviä, ohjaajan mielenliikkeistä riippuen.
Opit Treeniveijoissa tehokkaasti käyttämään kahvakuulaa muunakin kuin takankoristeena, pääset tekniikan kehittyessä nostamaan yhä suurempia määriä rautaa.
Ohjaajan jutut ovat taatusti samaa heikkoa verbaalista tasoa kuin tämä tekstikin, eli kenenkään ei taatusti tunnilla tarvitse miettiä omia heikkouksiaan.
Tunnit ovat paikka, jossa pääsee avautumaan vaimon uusimmista hölmöystempauksista, IKEA- reissuista ja siitä miten muka tiskikonetta ei voi koskaan täyttää oikein.
Näillä tunneilla sinä olet vapaa ja rauta alkaa tottelemaan sinua!
Ole entistä enemmän mies ja ilmoittaudu Treeniveijoihin!
Kaiken pahan alku ja juuri on tietenkin JuoksunaattoriMaaliskuulle olisi tavoitteena saada taas kunnon treeniä alle ja toipua tästä terveeksi mahdollisimman pian!

Ja todettakoon vielä että sairastelusta on ollut se hyvä puoli että nyt on ainakin lihakset palautuneet ja lonkan ongelmakohdat on ainakin hetkellisesti palautuneet ennalleen.

Tässä vielä helmikuun treenit numeroina:
Juoksua: 86, 5km ja 13 tuntia
Pyöräilyä: 21,5 km ja 3 tuntia
Salitreenit:  7, 5 tuntia
Kehonhuolto, venyttelyt sekä liikkuvuusharjoitteet: 15 tuntia
Kommentit

Suositut