Forssan Suvi-Ilta, Täältä kaikki alkoi !

Koska kevät ja kesä tulee kovaa vauhtia ja juoksutapahtumat alkavat täyttämään kalenteria on hyvä hetki hieman muistella mistä kaikki lähti.

Forssan Suvi-Ilta, sieltä siis tuo juoksu aikoinaan alkoi. Muutaman kuukauden treenillä puolimaratonille ja itsensä voittaneena kisasta pois.
Ihka ensimmäisen puolimaratonin ekoja kilsoja Forssassa 
Paljon on tuosta menty eteenpäin juoksun suhteen, mutta suvi -ilta on ja pysyy edelleen joka kesä kalenterissa. Tarkemmin sanottuna se tulee ensimmäisenä merkattua kalenteriin. Eikä pelkästään sen vuoksi että sieltä kaikki aikoinaan alkoi, hapuilevilla askeleilla. Täysin ylipukeutuneena kisaan, varmuuden vuoksi kaksi numeroa liian isot juoksutrikoot jalassa ettei vaan ole liian kireät :)
Ensimmäinen mitali !
Eka kisa jäi mieleen toki siitä että voitti itsensä mutta myös siitä kuinka hyvä ja kuinka paljon reitin varrella oli kannustusta, toki tuon etukäteenkin jo tiesin koska olen puolet elämästäni Forssassa asunut mutta silti se pääsi yllättämään. Oli bändiä matkan varrella soittamassa, ihmisillä oli omia katsomoita joissa musiikki soi ja grilli oli kuumana. Tuon kannustuksen saattelemana menikin aika kivuttomasti läpi ja tuli juoksuun sellainen huuma että harrastus on jäänyt ja jatkunut, kiitos tuon ensimmäisen kokemuksen ja hyvän tapahtuman.Ja tämä on ollut jokaisena vuotena kun olen ollut tuolla. Kerrassaan mahtavaa juosta kotimaisemissa mahtavan kannustuksen keskellä.

Vielä kierros radalla ja sitten maalissa !

Tuonne siis tänäkin vuonna, vuorossa taas puolimaraton. Kahdesti sen juossut tuolla ja viime vuonna juoksin kympin. Molemmat ovat hyviä reittejä mutta itse pidän enemmän tuosta puolikkaasta.

Forssassa onkin kunnon aika juoksematta puolikkaalta. Ensimmäinen taisi mennä johonkin  2. 16, seuraavana vuonna oli muistaakseni 1.52.. ja jotain.Viime vuonna olikin kympin vuoro.
Jos tänä vuonna saisi vaikkapa ennätyksen Suvi- illassa..


Ehjänä maalissa
Ja jos juoksu ei kiinnosta Suvi-Iltaan  on myös mahdollista osallistua pyörällä, combolla tai vaikka lähteä rullaluistimilla matkaan mukaan.

Jos yhtään on vapaata tilaa kalenterissa tuolloin niin lähde ihmeessä mukaan.
Ilmot sisään tuolta Ilmottaituminen , ja taitaa päästä vielä mukaan New Balancen lenkkareiden arvontaan sekä edullisemmin kun teet sen 31.3 mennessä.

Nähdään Forssassa :)


Kommentit

Suositut