Polkujen viemää

Trailrunning, Polkujuoksu, juoksua poluilla.. mitä näitä nyt !

Kesällä tuli otettua ensimmäiset kosketukset polkujuoksuun vauhtisammakon järjestämässä treeneissä, sen jälkeen on mieli vetänyt poluille.

Nyt vihdoin kun tuntuu että on jalat saatu taas jonkinlaiseen kuntoon on tullut tutustuttua enempikin lajiin, ja täytyy myöntää että koukkuun jäätiin ja ensi kesän suunnitelmiin kuuluukin ehdottomasti muutamat polkujuoksu-kisat.PolkujuoksuPolkujuoksussa on ihan omanlainen fiilis ja omat juttunsa.  Hienointa tuossa kuitenkin on kuten nyt muussakin kuntoilussa se kun pitkäkestoinen insuliinini vaihdettii uuteen ja nyt menee nuo pidemmät treenit huomattavasti mukavammin kun ei tarvitse jatkuvasti syödä geelejä tai patukoita vaan saa ottaa niitä vain energia vajaukseen!
Kullaanvuori valloitettu
Toki on tuossa vielä hieman hakemista varsinkin kun alkoi hallikausi ja juostaan sisällä, silloin tuppasi verensokerit tippumaan mutta pienellä muutoksella seuraava kerta menikin niiden suhteen jo paremmin. Viime viikonlopun polkujuoksussa arvot olivat mitatessa aina 7- 9 välillä, mikä on itselleni aika liki täydellinen urheillessa, toki pienoinen moka sattui aamupalaa syödessä kun en osannut ottaa huomioon kuinka paljon enempi pitää ottaa lyhytvaikutteista niin pääsi aluksi nousemaan törkeän korkealle.


trail run -lenkillä

Muutama sanan vielä polkujuoksusta ja miksi sitä kannattaa kokeilla sitä:


polkujuoksua Karevansuolla
* Voi vain juosta, miettimättä vauhteja tai kilometrejä vaan edetä maisemista nauttien

* Löytää ja aktivoi ihan uusia lihaksia ja on ainakin itselleni armollisempi ollut niin lantiolle kuin polvillekin

* Polkuja polkuja polkuja, niitä on ainakin täällä Turun suunnilla joka puolella, keskustastakin löytyy niitä

*Löytää uusia paikkoja tutuistakin maisemista

* Ei kiirettä vaan voi pysähdellä ottamaan esimerkiksi valokuvia

Kommentit

Suositut