Fatbike - lenkkiä kohti Kangenmiekkaa

Fatbike eksyksissä jossain karevankierrolla!

Piti mennä läskipyörälläni kohti Kangenmiekkaan ja takaisin, olin ajatellut laittavani siitä reitin tänne jos muitakin kiinnostaa paikka ja vähän teknisempi reitistö mitä mennä Fat bike -pyörällä tai maastopyörällä. No koska muutaman kerran tuli eksyttyä matkan aikana niin tuo sitten jäi tulevaisuuteen. Reitille toki takaisin löydettiin mutta harhakilometrejä tuli pyörän selässä jo sellainen määrä että tuo alkuperäinen suunnitelma jäi, eipä sen väliä koska hyvä setti oli jokatapauksessa.


Reitti meni siis akselilla kullaanvuori, karevankierto ja kangenmiekan suuntaan menevä polut.

Fatbike ja taukopaikalla
Mukana matkassa oli taas luonnollisestikin kamerani.
SJCam 5000X elite.
Tässä hieman speksejä kamerasta.

SJCAM 5000x-Elite on Sjcamin 5000:sarjan viimeisin kameramalli(12/2015). Sonyn tekniikalla kasattu ammattitason kamera pystyy kuvamaan täydellistä 2K/ 30fps videokuvaa. Full hd 1080p/60fps mahdollistaa videon hidastukset ilman videon nykimistä. Myös interpoloitu 4K/24fps videokuvaus onnistuu. Kamerassa on tablettityylinen käyttöliittymä sekä suuri 2’’ LCD näyttö. Lisäksi uutuutena tässä kamerassa Slomotion videointi, Gyro videovakaaja sekä säädettävä kuvakulma.(170-70°) 5000x Elitessä on WiFi jonka avulla voit hallinnoida laitettasi älypuhelimella tai tabletilla, voit myös katsella realiaikaista kuvaa ja selata kuva ja video kirjastoa älylaitteen kautta langattomasti.(android ja iOS)

Mielestäni SJCAM 5000x elite kestää ominaisuuksien ja laadun puolesta hyvinkin vertailun huomattavasti kalliimpien kameroiden joukossa. SJCAM on turvallinen valinta, mm. jatkuvat Ohjelmisto päivitykset kaikkiin malleihin, todella laajat ja hyvät lisävarusteet.


Vuoren huipulle kavuttu läskipyörällä
Omani tilasin Jonneshopista
Kameran tuli nopeasti, olisiko päivän kestänyt. Sattui tulemaan maanantai kappale ja sitä yritettiin saada toimivaksi päivityksillä johon sain hyvät ohjeet ja neuvot. Ei auttanut ja kamera meni vaihtoon ja uusi toimiva tuli tilalle. Kaikki tuo meni todella sujuvasti ja parissa päivässä sain uuden toimivan tilalle.

Kameran kuvan laatua voi katsella lisää täältä 
Fatbike jossain keskellä suota eksyksissä!

Kommentit

Suositut